Mushoku Tensei

Mushoku Tensei

sobota 21. února 2015

Kapitola 15 - Učitelská porada & Neděle (část 5)

Část 5
Když vzhlédnu k obloze, je tam vznášející se hrad.
Je ztracený mezi mraky, ale rozhodně je tam ten pocit vznášení.
Co--!”
Ukázal jsem prstem k obloze a lidé okolo se také zadívají tím směrem, ale brzy je to přestane zajímat. He? Viděli jste to, ne? Jenom já? Jediný člověk, co viděl ten Zámek v oblacích, jsem byl já?
To jsi viděl poprvé? To je nebeská pevnost [Obrněného dračího krále] Perugia.”
Ty o tom víš, paní... Ghyslaine!
Ale zpět k tématu, nebeská pevnost. Jů, to je zatraceně úžasný~.
Co je Perugius?”
To nevíš?”

Zdá se, že už jsem to někde slyšel, ale nedokážu si to vybavit. „Co to je?”
Ghyslaine s nepatrným překvapením na tváři se snaží najít správná slova. Ale tentokrát si Eris založí ruce na hrudi a postaví se přede mě. „Poučím tě!”
Pokud bys byla tak laskavá.”
Dobře! Perugius je jeden ze tří hrdinů, co porazili Démonického Boha Laplace,” řekne Eris hrdě. Démonický Bůh Laplace, zdá se mi, že už jsem to někde slyšel...? „Je vážně, vážně silný a ve své nebeské pevnosti vedl svých dvanáct následovníků proti Laplacově pevnosti.”
Jů, to je vážně úžasné.”
Neuvěřitelné, co!”
Slečna je vážně sečtělá, děkuju.”
Ufufufu! Rudeus to nevěděl!”
Kdybych jí to teď vyvrátil, tak bych dostal nakládačku. Tohle jsem se naučil už dávno. Kvůli tomu jsem začal znovu pátrat.
Zeptal jsem se Philipa a zjistil jsem, že někde v knihovně je o tom kniha, a po značném úsilí jsem ji našel. A jakmile jsem ji spatřil, zjistil jsem, že je to vlastně ta samá, co jsme měli v Buině.
<<Perugiova Legenda>>
Dřív jsem měl za to, že to je jenom pohádka, ale zdá se, že to je historie.
[Obrněný dračí král] Perugius, nikdo neví, odkud pochází nebo kde vyrostl. Ten rok ho Dračí Bůh Urupein přivedl jako neproslaveného mladíka do Gildy Dobrodruhů, to byla nejstarší zmínka o něm.
Během krátké doby Perugius prokáže svou moc ve výpravě s Dračím Bohem Urupeinem, Bohem Severu Kaarumanem a dvojčaty řádu Císař Migusem a Gumisem, a porazil každého protivníka.
Protože se k Perugiovi chovali jako k mladšímu bratrovi, není jisté, kdy mezi [Pěti Dračími Válečníky] pracujícími pro Dračího Boha získal titul [Obrněný drak].
Své schopnosti bez zaváhání využil během bitvy s Laplacem a použil svou specifickou magii, aby vytvořil svých 12 služebníků: Prázdnota – Temnota – Jas – Vlna – Život – Zemětřesení – Čas – Zuřící Bouře – Zničení – Pozorování – Nepříčetnost – Pokání.
Ovládal nejsilnější služebníky a povolal starobylou nebeskou pevnost jménem [Příboj Chaosu] a začal bojovat s Laplacem na život a na smrt.
Ale i s tímhle vším se mu nepodařilo Laplace zabít, ale nakonec se jim ho podařilo jen zapečetit. Poté, co lidé uzřeli jeho sílu a důstojnost [Příboje Chaosu], začal se šířit jeho titul [Obrněný dračí král].
Jako na důkaz uznání jeho snahy se asurské království rozhodlo ustanovit nový věk. Momentálně je [věk obrněného draka]. (jen tak mimochodem teď je 414. rok věku obrněného draka.)
[Obrněný dračí král] nespadá pod žádné království a ani nevládne žádnému území a ve své nebeské pevnosti [Příboj Chaosu] létá kolem světa.
Nikdo neví, co má v úmyslu.
Ale no vážně 400 let, hmm, je pořád ještě naživu?
Není to jen prázdná pevnost bezcílně létající kolem bez udaného směru, že ne?
Pokud by se mi naskytla příležitost, tak bych se tam rád podíval. 
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Předchozí                                                                               Následující 

1 komentář: