Mushoku Tensei

Mushoku Tensei

středa 25. března 2015

Kapitola 18 - Konečný slib (část 7)

Část 7
Zůstanu tak a omámeně zírám na strop. Zdálo se, že to něco, co ovládalo můj přehřátý mozek, se naprosto zchladilo.
Takže tohle... tahle panna...”
Odpor k sobě samému.
Vyložil jsem si to naprosto špatně. Byl jsem příliš horlivý a zapomněl jsem, že ten člověk přede mnou, je stále ještě dítě, a provedl jsem příšernou chybu.
Aaaach, zatraceně, na co jsem myslel...”

Copak po hraní všech těch eroge nevím, jak se hrdinky cítí? Je pravda, že když dojde na zabedněného protagonistu, tak je rychle srazí k zemi a dokončí to, taková nezodpovědnost. Konec konců závěr je tohle. Jako hráč vidíte, co si hrdinka myslí. Ale u hlavního hrdiny ne.
Svět hlavního hrdiny zabedněného typu.
Jsem si jistý, že mě má ráda, a předstírám, že si nevšímám všech těch věcí, co se můžou stát, a zkracuji mezi námi vzdálenost. Copak dělám příliš vyumělkované věci v porovnání se skutečnými zabedněnými protagonisty? V porovnání s nimi jsem příliš povrchní?
Zvláště po tom hovoru s Philipem. Co se stalo s tím nesmyslem o neškodném povídání při pití? Copak jsem neudělal pravý opak toho, co jsem řekl?
Kdybych to s Eris vážně udělal, tak vím, co se stane. Bum, došlo k tomu, svatba. Tři údery a je ze mě Boreasův partner. Až k tomu dojde, řeknu něco v tom smyslu, že se nechci zapojit do toho příšerného podělaného bordelu politických bojů? Snažit se být nezodpovědný? Byla to jenom jedna noc, takže bych se vymlouval? Naprostá hloupost.
Kdyby k tomu došlo, tak bych byl jako zatracená opice tisknoucí se k Eris jednu zatracenou noc za druhou. To mé minulé já z předešlého života bylo celkem aktivní, ačkoli se nemůže srovnávat s Paulem.
Tohle se nedá ukojit jen jednou nocí. Dneska to započala ona, příště ji aktivně vyhledám já. Jak Philip, tak Hilda si přejí, abych to udělal, a nikdo mě nezastaví. Jen kvůli okamžiku potěšení se nechám vtáhnout do zmatku politických potyček.
Jak zakroužím očima po pokoji, spatřím v rohu tu hůl.
......!”
Správně. Úplně jsem zapomněl, jak se cítí Eris. Ačkoli ty peníze jsou od Philipa a Saurose; pravděpodobně mě chtěla obdarovat sama Eris. Naplánovala mi oslavu, aby mi udělala radost, ale já se nechám unést vlastními tužbami s úmyslem ji vyplenit.
Dělat si, co se mi zachce, s dítětem, co myslí jen na mě. Jen pomysli, jak vypadala šťastně, když mluvila se služebnými. To, co jsem udělal a dělám, tohle jenom pošlape.
.........Haha.”
Jsem bídák.
Nemám právo Paulovi nadávat.
Nemám právo nikoho nic učit.
Troska, co se objeví v jiném světě, je pořád jenom troska.
Zítra si sbalím svých pár švestek a odejdu. Měl bych jako troska chcípnout někde na půl cesty zpět.
Ach...!”
Když se konečně vzpamatuju, Eris stojí u dveří do pokoje. Je z ní vidět jen polovina tváře. Spěšně se postavím, narovn...
Ne, celým tělem se položím na podlahu!
Za to před chvílí se vážně omlouvám.” Ležím na podlaze jako želva.
......” Pokoutně se na mě podívá, poodstoupí a potichu řekne: „D-dneska je to zvláštní případ, takže ti odpustím...!”
O-ona mi odpouští...!
Jsi vážně úchylný, Rudee, já to vím!”
A to jí řekl kdo...! Ne. Jsem úchylný. Omlouvám se, ale to jsem já. Jsem úchyl. Je to moje vina. Pane konstáble, tady jsem. Já.
Ale na tohle je moc brzo... 5 let! Za pět let vyrosteš a potom... P-prostě buď trpělivý!”
A-ano...!” Rozplácnu se na zemi.
T-takže já jdu spát. Dobrou noc, Rudee, zítra tě budu zase obtěžovat.” Eris dokoktá a jde zpět do svého pokoje. Zavřu dveře, až když její kroky zní hodně hodně daleko.
Fuj...” Posadím se zády ke dveřím. „Ach, ach, ano...”
Dnešní narozeniny jsou vážně příliš úžasné!
Dnešní zvláštní situace je vážně příliš úžasná!
Nestalo se nic horšího než tohle, to je vážně příliš úžasné!
Tak jooo!”
Za pět let! To je slib! S touhle Eris! Slíbila mi to!
Dobře. Už nikdy neprovedu nic takového. Za pět let, to znamená, že mi bude patnáct. Sice je to dlouhá doba, ale dokážu to v sobě udržet. Jelikož svoje zboží určitě dostanu, tak vydržím.
Jsem přece přede vším kavalír, ne úchyl, ale kavalír. Zdržím se také obvyklého sexuálního harašení, čím starší víno, tím bohatější chuť. Pokud ho budu po troškách upíjet, tak mi za pět let možná nebude chutnat.
Když stisknete mezerník co nejdéle, tak je střela nejsilnější.
Stane se ze mě silný muž, co se před erotikou neohne. Tentokrát ze mě musí být zabedněný protagonista. Tlačítko A, co budu pět let tisknout, se za pět let uvolní.
V duchu jsem složil přísahu. Správně, Lolito, nesahat!
Hm? Počkat, za pět let...? Zabedněný typ? Na mysl mi najednou vytane Sylphina usměvavá bledá tvář.
Hawawa......
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Předchozí                                                                                Následující

1 komentář: