Mushoku Tensei

Mushoku Tensei

úterý 30. prosince 2014

Kapitola 10 - Překážka (část 1)

Část 1
Teď je mi sedm let.
Moje dvě sestry, Norn a Aisha, rostou bez problémů.
Pláčou, kdykoli se počůrají, když si nakakají do plínek, když mají hlad nebo když mají pocit, že je něco špatně. Dokonce pláčou, i když je všechno v pořádku.
Je normální, že pláčou v noci. Je normální, že pláčou ráno. Během dne pláčou dokonce ještě víc. Paul a Zenith se rychle mentálně zhroutili.

Ale jenom Lilia je plná energie a říká: „Takhle je to správně, tohle je vlastně rozhodně výchova dítěte! S mladým panem Rudeem to bylo příliš snadné! To se ani nemůže nazývat výchovou!”
Se svými zkušenostmi se o ně stará.
Navíc co se týče jejich pláče v noci, tak jsem si na to zvykl díky svému předchozímu mladšímu bratrovi, takže si toho nevšímám.
Vážně se nevytahuju, ale díky svému mladšímu bratrovi jsem už zažil, jak se starat o dítě. Když mě Paul sleduje, jak jim vyměňuju plínky, jak peru prádlo a jak uklízím, tak má na tváři výraz, že je zbytečný. Tenhle chlap je přesně jako japonští muži před válkou, kteří o domácích pracích neměli ani ponětí.
Ačkoli je velmi schopný v šermířství a vesničané v něj mají hlubokou důvěru, když přijde na otcovství, tak je nedopečený.
Tohle je už jeho druhé dítě.... ale no tak. 
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Předchozí                                                                               Následující 

2 komentáře: