Mushoku Tensei

Mushoku Tensei

středa 10. prosince 2014

Kapitola 8 - Necitlivý (část 4)

Část 4
Jsem doma.”
Dobrý den....”
Jak projdu branou, tak vidím služku Liliu, jak stojí u dveří s velkým ručníkem.
Vítejte doma, pane Rudee... i váš kamarád. Teplá voda je připravená. Prosím, jděte nahoru a osušte se, než se nastydnete. Pán a paní budou brzy doma a já jim musím být k ruce. Zvládnete to sami?”
Žádný problém.”

Lilia pravděpodobně předvídala, že se domů vrátíme deštěm promáčení. Ačkoli toho moc nenamluví, zvláště se mnou ne, tak je to schopná služebná. I když jí nic neřeknu, tak stejně vytáhne druhý velký ručník, jakmile spatří Sylpha.
Oba dva si sundáme boty a jdeme bosky do druhého patra, zatímco si sušíme vlasy a nohy. Jakmile vejdu do pokoje, tak spatřím velký sud s teplou vodou. Na tomto světě není kultura koupelových van, o sprchách ani nemluvě, na mytí se používá jenom sud.
Podle Roxy někde existují horké prameny.
No, co se týče mě, já sprchy moc rád nemám, tohle mi stačí.
Hm?”
Jak se svléknu donaha, zdá se, že Sylph se ostýchá a červená se.
Co se děje? Pokud si nesundáš šaty, tak se nastydneš, ne?”
Ech? Hmm, mmmm.......”
Ale Sylph se pořád nehýbe. Stydí se, když se má svléknout před ostatními.... Nebo neví, jak si má sám sundat šaty? To se nedá nic dělat, když mu je jenom šest let.
Pojď, zvedni ruce.”
Ale...... Ehm.......”
Řekl jsem Sylphovi, aby zvedl obě ruce a stáhl z něj košili. Ukáže se mi jeho bílá kůže bez svalů. Když se snažím sundat mu kalhoty, tak mě chytí za ruce.
N-ne....”
Stydí se, že ho uvidí někdo cizí? Já jsem byl taky takový, když jsem byl malý. Ve školce mi bylo vážně trapně, když mě po hodině plavání ve sprchách viděly stejně staré děti. 
Ale Sylph má studené ruce. Pokud to takhle půjde dál, tak se vážně nastydne. Silou jsem ho chytil a potáhl za kalhoty.
Př.....přestaň.....”
Jak jsem se natáhl po jeho spodním prádle, tak mě praští po hlavě. Když jsem vzhlédl, tak na mě Sylph koukal se slzami v očích.
Nebudu se ti smát.”
O to.... n-nejde.......... N-NE......!!”
Upřímně vzdoruje. Tohle je poprvé, co ho vidím něco tak moc odmítat. Jsem z toho trochu v šoku. Copak existuje nějaké takové pravidlo? Že elfové nesmí být vidět nazí? Pokud je to něco takového, tak není dobré ho silou svlékat...
Dobře, dobře. Ale musíš mi slíbit, že se potom převlečeš. Mokré prádlo je vážně nepříjemné. A pokud se nastydneš, tak bys mohl být nemocný.”
Dobře...”
Spustil jsem ruku a Sylph v slzách kývne. Je vážně roztomilý. Vážně chci s tímhle roztomilým dítětem být za dobře. Najednou mám takový pocit, že si z něj chci vystřelit.
Copak není nespravedlivé, že já jsem úplně nahatý?
Slabost!”
Jedním trhnutím jsem z něj stáhl spodní prádlo. Táák!! Obnažené kyvadlo!
E..............ech. Neeee!”
............Ech?”
Sylph zaječí. V dalším okamžiku si zakryje tělo.
V tom okamžiku, to, co jsem spatřil, nebyl obvyklý čistý krátký mečík. Samozřejmě to nebyla nějaká zlověstně vzorovaná tmavá čepel.
To, co tam bylo.
Ne, to, co tam nebylo........
..............Správně. Nic.
Není tam ta věc, co by tam měla být.
V minulosti jsem to viděl nesčetněkrát.
Někdy je tam mozaika a někdy tam nic není. Jednoho dne bych chtěl okusit to pravé a dovolit, aby černé dělo potkalo bílý kapesník --------------- to je to, co jsem zrovna viděl.
Sylph je.
On..... je ona.
Mám zatemněnou mysl.
To jsem zrovna udělal něco, co smíchem neodčiním....?
Rudi, co to děláš.......”
Silně trhnu hlavou zpět. Stojí tam Paul. Kdy se vrátil? Utíkal sem, když uslyšel ten výkřik? Nepohnul jsem ani svalem. Ani Paul se nehýbe. Sylphy se složí na hromádku stranou, úplně nahá. A moje ruce svírají její kalhotky.
Můj roztomilý chlapík vynakládá své divoké mládí. Dostal jsem se do situace, která je mimo jakékoli ospravedlnění. Kalhotky z mých rukou spadnou na zem.
Venku je hrozný slejvák, ale já slyším, jenom jak to spodní prádlo tiše padlo k zemi.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Předchozí                                                                                Následující

Žádné komentáře:

Okomentovat