Mushoku Tensei

Mushoku Tensei

pátek 26. prosince 2014

Kapitola 9 - Naléhavá rodinná porada (část 5)

Část 5
Liliino hledisko –
Budu upřímná.
Tohle těhotenství je moje chyba. To proto, že vím, že jsem Paula svedla.
Když jsem přišla do tohoto domu, tak jsem to vůbec neplánovala. Ale poté, co jsem každou noc poslouchala jejich těžké oddechování, uklízela jejich ložnici s hutným pachem nočního zápolení, se ve mně nahromadila sexuální touha.
Zpočátku jsem to řešila sama.

Ale jak jsem sledovala, jak Paul každý den trénuje s mečem na dvoře, tak ten neuhasitelný oheň v mém těle začal růst. Pokaždé, když vidím Paula trénovat, tak si vzpomenu na svoje poprvé.
Tehdy jsem byla mnohem mladší a bylo to během mých let v dojo. Ten muž byl samozřejmě Paul a byl to nucený útok během noci. I když jsem k němu necítila nenávist, tak jsem ho ani neměla ráda. Poprvé nebylo moc romantické a hned potom jsem plakala.
Ale hned potom jsem potkala ty tlusté ministry. Jakmile jsem si pomyslela, že Paul byl lepší než oni, tak mi ten incident zase až tak moc nevadil...
Když jsem se doslechla, že Paul najímá služebnou, myslela jsem si, že tuhle záležitost použiju při vyjednávání.
Paul, kterého jsem od té doby neviděla, byl mnohem mužnější. Ten mladistvý chlapec zmizel a stal se z něj mohutný a statný muž. Před takovým mužem jsem se udržela šest let.
Zpočátku se mnou Paul neflirtoval. Kdyby to tak zůstalo, tak by moje vlastní touha zůstala pod povrchem. Ale jeho občasné sexuální harašení mě roznítilo. Ačkoli to dokážu vydržet, byla jsem si vědoma, že je to jen křehká rovnováha.
Zenithino těhotenství tu křehkou rovnováhu zničilo. Využila jsem Paulovy sexuální touhy a svedla jsem ho... Takže všechno je moje chyba. Těhotenství je můj trest. Trest za to, že jsem podlehla svým tužbám a zradila Zenith. Ale bylo mi odpuštěno.
Rudeus mi odpustil.
To chytré dítě přesně pochopilo, co se stalo, přesně navádělo konverzaci a dokonce připravilo dokonalou past. Jako kdyby už dřív něco podobného zažil a zůstal v klidu.
To je příliš děsivé... N-ne, takhle o něm už nemůžu mluvit. Vždycky mi připadalo, že Rudeus je děsivý, a v minulosti jsem se mu vyhýbala.
Rudeus je velmi chytrý. Musel si všimnout, že se mu úmyslně vyhýbám. Ale stejně mě zachránil. I když se musel cítit nepříjemně. V porovnání s vlastními pocity si zvolil zachránit toto dítě. Stydím se, že mi připadal děsivý a že jsem se mu vyhýbala.
Je to můj zachránce. Člověk, co si zaslouží můj respekt.
S největší úctou budu tomuto člověku sloužit až do dne své smrti. Ne... Když vezmu do úvahy to, jak jsem na něj shlížela, tak to sama nedokážu splatit.
Správně.
Pokud toto dítě vyroste v pořádku a v bezpečí.
Tak dovolím, aby to dítě následovalo Rudea.
Zařídím, aby to dítě sloužilo panu Rudeovi. 
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Předchozí                                                                               Následující 

2 komentáře: