Mushoku Tensei

Mushoku Tensei

čtvrtek 11. prosince 2014

Kapitola 8 - Necitlivý (část 6)

Část 6
Rudeovo hledisko –
Omluvil jsem se, utěšil ji a pochválil jsem ji, než mi bylo odpuštěno.
Protože Sylph je děvče, tak jí odteď budu říkat Sylphy. 
Zdá se, že její celé jméno je Sylphiette.
Takové roztomilé děvče jsem si vlastně spletl s klukem. Vypadalo to, že Paul nad mým rozeznáváním věcí neměl slov. Ani mě nenapadlo, že by došlo k situaci „ty jsi vlastně holka?!!”.
Co jsem měl na výběr? Když jsme se setkali, tak měla ještě kratší vlasy než já. Ačkoli její krátké vlasy nemají tak moderní střih jako v moderním světě, tak je nemá zase až tak krátké jako nějaký mnich. Nikdy nebyla oblečená jako děvče. Světle hnědá košile a kalhoty. To je všechno. Kdyby nosila šaty, tak bych takovou chybu neudělal.
Ne.... přemýšlej racionálně.
Tyranizovali ji kvůli barvě jejích vlasů, takže si je určitě chtěla zkrátit, aby nebyly tak nápadné. Kvůli tyranizování určitě chtěla taky utíkat, takže místo šatů byly kalhoty příhodnější. Sylphy není moc bohatá, takže když si ušila kalhoty, tak nezbylo dost látky na sukni. Kdybychom se setkali o tři roky později, tak bych tuhle chybu taky neudělal. Úplně jsem souhlasil s myšlenkou, že to je roztomilý chlapec, ale ve skutečnosti nedělala nic, co by bylo nějak obzvláště mužné.
Kdyby.... Bla, zapomeňte na to.
Ať řeknu cokoli, tak je to jenom výmluva.
Vzhledem k tomu, že vím, že to je děvče, tak se i můj postoj musí podle toho změnit. Kdykoli vidím klukovskou Sylphy, tak se vždycky cítím trochu nesvůj.
Sy-sylphy je vážně roztomilá. Nebylo by lepší, kdybys měla delší vlasy?”
Ech...?”
Možná když se její vzhled naprosto změní, tak se změní i moje pocity. A tak jsem to navrhl. Ačkoli Sylphy nemá ráda svoje vlasy, tak její smaragdové vlasy na slunci září. Vážně bych si přál, aby si je nechala narůst. Bylo by nejlepší, kdyby měla culík nebo radši dva.
Nechci....”
Ale od toho dne si na mě Sylphy dávala pozor. Otevřeně se mi vyhýbá, zvláště když dojde na fyzický kontakt. Vážně jsem byl trochu v šoku, když byla dřív tak poslušná.
Aha. Tak dneska budeme cvičit bezzvuké zaříkávání.”
Dobře.”
Urovnal jsem svůj výraz a skryl své pocity. Sylphy má jediného přítele, a to mě, a tak si může hrát jenom se mnou. Ačkoli má vůči mě své výhrady, tak je pořád ochotná si se mnou hrát. Takže to pro dnešek nechám být. 
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Předchozí                                                                               Následující 

1 komentář:

  1. jí to věděl věděl sem že je to holka , ale byl to opravdu trapas :)

    OdpovědětVymazat