Mushoku Tensei

Mushoku Tensei

sobota 28. listopadu 2015

Kapitola 36.5 - Rozcestí / extra (část 4)

Část 4
Druhého dne.
Roxy se ze zvědavosti rozhodla, že se půjde podívat na [Smrtelný Konec]. Jelikož byli nápadní, tak rychle zjistila, kde se nacházejí.
Na pláži pilně trénuje pár muže a ženy. Jak věděla dle svých informací, vytáhlý plešatý chlap a rudovlasá mladá dívka. Ta dívka, co oběma rukama držela opravdový meč, strašlivou rychlostí napadla toho plešatého muže a ten to potom s lehkostí vykryl.
Pokud si to vybavovala správně, tak [Smrtelný Konec] by měla být družina o třech lidech, s jedním velkým člověkem a dvěma malými.
Ten prcek známý jako [Majitel] tu není?
Šílený pes a Hlídací pes opakovali útok a obranu na nesmírně vysoké úrovni. I když řeknete útok a obrana, tak to bylo jen o tom, že Šílený pes útočil a Hlídací pes ji vykrýval, ale byla to technika, kterou Roxy nebyla s to sledovat.
Roxy tu situaci dál sledovala ze stínu vzdáleného balvanu. Bylo to jako starší sestra, co využívá magického nadhazování, aby hrála ve světě profesionálního baseballu. Ti dva byli silní. Dokonce i v očích Roxy, co mnoho let cestovala světem jako dobrodruh. Přinejmenším si nemyslela, že to je ta úroveň síly, kdy člověk předvádí jen lstivé pohyby.
Seznámit se s nimi by mohl být dobrý nápad, ne?
Ano, v tom okamžiku, kdy na to Roxy pomyslela, se Hlídací pes obrátil.
??!
Měla jasný pocit, jako by se střetli očima.
Intenzivní zírání.
Roxy pocítila intenzivní strach.
Zdálo se jí, jako by se z ní stala lovená kořist.
Poté to místo spěšně opustila.
---------------------------------------------------------------------------



Žádné komentáře:

Okomentovat