Mushoku Tensei

Mushoku Tensei

pátek 10. dubna 2015

Kapitola 20 - Švindlíř zvoucí se Bůh (část 2)

Část 2
V okamžiku, kdy otevřu oči, zjistím, že se nacházím v naprosto bílém světě. Není tu vůbec nic a okamžitě mi dojde, že to je sen. Jasný sen nebo tak něco. A moje tělo je vážně těžké.

...Ech?”
Shlédnu na svoje tělo a leknu se. To je to 34leté tělo, na které jsem byl zvyklý se koukat. V tom samém okamžiku si vzpomenu na své minulé vzpomínky. Lítost, spor, sprostota a mé naivní myšlení.
Jakmile si pomyslím, že těch deset let bylo sen, deprese v mém srdci vzroste. Vrátil jsem se. Intuitivně jsem si to uvědomil. A vlastně jsem tu skutečnost přijal tak lehce. Vskutku to byl sen. I když to byl opravdu dlouhý sen, ale jsem šťastný.
Narodil jsem se ve vřelé a milující rodině, deset let jsem žil s rozkošnými děvčaty. Ale stejně bych si chtěl užít ještě víc.
Aha. Všechno skončilo...
Cítím, jak ta vzpomínka na Rudea bledne. Tenhle sen nebo co to bylo, když jsem se z něj probudil, je to takové zklamání. V co vlastně doufám...
Je nemyslitelné, že by mi byl dán šťastný a příznivý život. 
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

1 komentář: