Mushoku Tensei

Mushoku Tensei

sobota 1. října 2016

Kapitola 72 - Únos dívek I (1)

~ Bo je název kapitoly velmi dlouhý, v nadpisu je akorát začátek...
dneska jenom kratičký úryvek, o to víc se ale můžete těšit na zítřek, kdy přibude minimálně jedna část. ~

Kapitola 72 – Únos dívek ze zvířecí rasy a Incident s vězněním (část 1)


Část 1


Rinia Dedorudia.

Dedorudia jsou jedním ze dvou kmenů Dorudiů, kteří slouží jako ochránci Velkého lesa. Je to pravnučka toho kmenového vůdce, Gustava, a dcerou toho velitele kmenových válečníků, Gyese, jenž má být příštím kmenovým vůdcem.

Pursena Adorudia.

Adorudia je druhým kmenem Dorudiů, kteří slouží jako ochránci Velkého lesa. Je to pravnučka kmenového vůdce, Buldga, a dcerou velitele kmenových válečníků, Telteriy, jenž má být také příštím kmenovým vůdcem.

Mezi Zvířecí rasou je klan Dorudia zvláštní existencí. Jejich kořeny sahají zhruba 5.500 let do minulosti, až do doby první velké války mezi lidmi a démony.

Totální válka mezi lidskou a magickou rasou. Velká lidsko-démonická válka. Vítězem této války byla lidská rasa.

Lidé se k démonům chovali jako k otrokům a začali být arogantní. Jednu po druhé vyhlašovali válku i jiným rasám. Výjimkou nebyla ani Zvířecí rasa, co žila ve Velkém lese s hojnými zásobami dřeva.

Blížící se armáda. Člověk, co se postavil této hrozbě, byl v té době na vrcholu Zvířecí rasy, Zvířecí bůh Giger.

Zvířecí bůh Giger shromáždil armádu Zvířecí rasy, aby čelila zbabělým lidem, a přirozeně sám bojoval v první linii. Vystavoval na odiv svou moc a čas od času svůj důvtip, čas od času zachraňoval druhé zvířecí lidi, nakonec se mu Velký les podařilo ochránit.

Zvířecí bůh byl muž, co vládl všem Zvířecím rasám. Bylo to jméno hrdiny. Tento Zvířecí bůh Giger byl členem klanu Dorudia. Díky čemuž se klan Dorudia stal předním klanem Zvířecích lidí, co žili ve Velkém lese.

Možná to nezní zase až tak důležitě. Ale zvířecí rasy momentálně nepřebývají jen ve Velkém lese, jejich diaspory se dají najít dokonce i na Centrálním kontinentu a kontinentu Begaritto. Jejich celková populace není tak velká jako u lidské rasy. Ale rozhodně to není číslo, které by se dalo ignorovat. Konkrétně mají dostatek moci na to, aby vedli válku se svatým Milisovým královstvím.

Je to rasa s tak velkou vojenskou mocí.

A Rinia a Pursena jsou vnoučata klanových vůdců. Jsou přímými potomky Zvířecího boha. Nesou v sobě zvláštní důležitost.

Jsou to lidé, které se v budoucnu možná stanou kmenovými náčelnicemi nebo manželkami kmenových náčelníků. Kdybych to přirovnal k lidské rase, jsou něco jako lidé, co mají nárok zdědit korunu... dá se říct, že to jsou princezny. Kromě toho se dá říct, že jsou na úrovni princezen z největší země lidské rasy, Asurského království. V důsledku čehož když poprvé nastoupily na školu, bylo na ně nahlíženo jako na nesmírně důležité osoby.

Proč tak důležité dívky odloučili od své domoviny a poslali je studovat do vzdálené země? To kvůli maléru prince a princezny z předchozí generace.

Ty dvě dívky byly hloupé přesně jako princ (Gyes) a princezna (Ghyslaine) předchozí generace. Kmenový náčelník (Gustav) kvůli tomu bědoval a poslal je studovat do vzdálené země s úkolem nabýt vědomosti. Myslel si, že na místě, kde nemohly použít svou politickou moc, možná nabudou dobrý úsudek.

Ale... dopustil se jedné chyby. Poslal je na Magickou univerzitu s myšlenkou, že se k nim nebudou chovat jako ke vnučkám kmenového vůdce Zvířecí rasy.

Jelikož pocházely ze Zvířecí rasy, ty dvě si dokonce myslely, že je budou místo toho pronásledovat. Ale navzdory jejich očekáváním na ně čekali učitelé, kteří se k nim chovali s velkou obezřetností, a studenti, kteří jim podlézali.

Správně, jinými slovy to byl důsledek politické moci klanu Dorudia.

Ty dvě se nechaly unést. Ačkoli se při nástupu na školu trochu bály, díky hlasové magii, co se v klanu Dorudia předávala z generace na generaci, díky své vyšší mrštnosti, své fyzické síle a charakteristikám své rasy byly silné. Navíc když se k tomu přidala magie, co se naučily během vyučování, bez větších těžkostí dokázaly porazit dokonce i svoje seniory. A když si toho všimly, začal se jejich postoj čím dál tím víc zhoršovat. Bojkot všeho, podvody, vydírání, poflakování... V podstatě dělaly všechno, co dělají špatní studenti, a během svého prvního ročníku se z nich staly vůdkyně gangu.

Ale jejich vytrvalý postup se najednou zastavil.

Když nastoupily do druhého ročníku, přišla asurská princezna. Ariel Anemoi Asura. Byla to osoba, která byla až do nedávna zapletená do mocenského boje mezi politickými frakcemi. Spolu se svými dvěma strážci se vecpali do Riniina a Pursenina teritoria, jako kdyby jim to tam patřilo. A nesnesitelné bylo, že studenti a učitelé, co do teď podlézali Rinie a Purseně, začali podlézat Ariel a její družině.

Ale i tak to snášely půl roku. I když si myslely, že to nedokážou přijmout, že to rozhodně nemůžou přijmout, snášely to. Ale okamžitě dosáhly svého limitu. Jelikož Ariel byla pozoruhodná, hned v prváku se stala předsedkyní studentské rady. Když se Ariel stala předsedkyní, bylo to jako potvrzení, že lidé Ariel obdivovali jako čestnou studentku, zatímco ony dvě byly označeny jako delikventky. Jelikož tohle označení dostaly kvůli vlastnímu počínání, jejich vztek na Ariel byl neoprávněný.

Rinia a Pursena začali asurské princezně a její družině působit problémy. Začaly s přímým obtěžováním jako plivání na zem, kam chtěla zrovna nakročit, nebo naschvál do ní vrážet ramenem nebo ji ošplíchnout vodou. A vystupňovalo se to až tak moc, že jí ukradly spodní prádlo a nechaly ho před chlapeckými kolejemi. Nakonec shromáždily ostatní delikventy a zaútočily na ni.

A senior Fedds je porazil. Fedds sám porazil téměř dvacet útočníků. A také nemilosrdně sbil i ty dvě.

Když se na ten incident přišlo, učitelé kvůli tomu dokonce měli poradu. Zhruba dvacet útočníků muselo ze školy odejít.

Ale Rinia a Pursena neodešly. Učitelská rada usoudila, že vyloučení těch dvou slečen z klanu Dorudia by bylo zlé.

Počet delikventů klesl a vliv Riniy a Purseny se rozpadl. Ostatní studenti asurskou princeznu a její družinu považovali za hrdiny. Jen tak mimochodem asurská princezna měla být také zvláštním studentem, ale dle jejího přání ji zapsali jako normální studentku a chovali se k ní stejně jako k ostatním.

Samozřejmě tohle Rinie a Purseně nepřišlo ani trochu vtipné. Ačkoli jim to nepřišlo vtipné, rozdíl v jejich moci byl jasně vidět a už jim došli podřízení, které mohly použít.

V tom nejlepším případě použily běsnění nových zvláštních studentů Cliffa a Zanoby jako záminku k tomu, aby se s nimi pustily do křížku a porazily je. Zanobu využily k tomu, aby o princezně vyzjistil informace, ale neplánovaly pomstu. Poslední dobou chodily řádně na vyučování, i když se sem tam pořád chovaly špatně. Dalo by se říct, že se polepšily.

Pro takového nového studenta jako jsem já, to byl jen příběh o skvělých skutcích seniora Feddse.

Případ uzavřen.

Alespoň měl být.
-------------------------------------------------

<Předchozí>...<Následující>

2 komentáře: