Mushoku Tensei

Mushoku Tensei

neděle 29. července 2018

Kapitola 171 - Luke


Část 1


Když jsem se probral, objímal jsem Zanobu. Ačkoli jsem očividně nebyl homo. To byl důsledek toho, že jsme včera večer moc pili. Včerejší alkohol byl super. Ve svém minulém životě jsem si upřímně myslel: „Co bych získal pitím s chlapy?” Ale mýlil jsem se. Nebylo nic lahodnějšího a příjemnějšího než pít se svými přáteli.

sobota 21. července 2018

Kapitola 170.5 - Extra


Kapitola 170.5 – Extra: Ženská porada
Část 1


V té době, kdy Rudeus popíjel s ostatními muži a v záchvatu opojenosti křičel: „Kolikáté to už bylo?” V ložnici na druhém patře v Rudeově domě. Na velké posteli seděly naproti sobě tři ženy a na sobě neměly nic jiného než noční košilky.

„Takže začneme 26. pravidelné setkání Greyratova domu. Potlesk.”

pátek 13. července 2018

Kapitola 170 - Mužská porada


Část 1


Ode dne, kdy jsem povolal strážné magické zvíře, uplynul týden.

Ten velký pes dostal jméno Leo, obojek z opravdové kůže s jeho jménem a velkou psí boudu. Leo hrál v našem domě úlohu strážce. Ráno čekal před dveřmi a setkal se se mnou a Eris, když jsme šli trénovat. Pak chvilku čekal před dveřmi na hlídce a později šel na procházku.

Když se vrátil z procházky, sledoval mou rodinu v domě. Pak hlídkoval v domě, kontroloval, jestli tam byly nějaké problémy, a pokud ano, bylo mu řečeno, aby je vyřešil. Pokud Lucy brečela, uklidnil ji. Pokud šla Aisha nakupovat, šel s ní jako doprovod. Pokud jsme ho požádali, šel na Magickou univerzitu za Norn a vyzvedl ji. Byl jako domácí stráž.

pátek 6. července 2018

Kapitola 169 - Strážné magické zvíře


Část 1


Dostal jsem měsíční odklad.

Během této doby jsem musel udělat pár věcí. I když je jeden měsíc krátká doba, pár věcí jsem mohl udělat. Nemohl jsem se nechat unést jen kvůli tomu, že jsem získal Orstedovu podporu. Zdálo se, že si myslí, že i kdybychom teď neuspěli, budeme mít další šanci. I když to mohl říct jen v momentálním zapálení. Možná že po přečtení mého deníku dokonce přemýšlel o tom, že by vymyslel magii k návratu do minulosti.

úterý 3. července 2018

Kapitola 168 - Na první misi


Část 1


Následujícího dne.

Podruhé jsem zamířil k Orstedovi. Dneska jsem šel sám. Požádal jsem Eris, aby strážila dům. Zrovna teď je hlídací pes. Pokud k nám přijde někdo podezřelý, má Aishe pomoct poslat ho pryč. S tímhle je bezpečnost mého domu dokonalá. Nechal jsem ji strážit dům, aspoň do té doby, než povoláme ochranné magické zvíře.

Jelikož se mnou včera šla Eris, mělo by být v pořádku s sebou vzít Sylphy a Roxy... Ale kvůli Orstedově kletbě by k němu s největší pravděpodobností cítily nepřátelství. Nakonec je lepší jít sám.