Mushoku Tensei

Mushoku Tensei

sobota 21. července 2018

Kapitola 170.5 - Extra


Kapitola 170.5 – Extra: Ženská porada
Část 1


V té době, kdy Rudeus popíjel s ostatními muži a v záchvatu opojenosti křičel: „Kolikáté to už bylo?” V ložnici na druhém patře v Rudeově domě. Na velké posteli seděly naproti sobě tři ženy a na sobě neměly nic jiného než noční košilky.

„Takže začneme 26. pravidelné setkání Greyratova domu. Potlesk.”

V reakci na slova dívky s krátkými bílými vlasy modrovlasá dívka zatleskala. Rudovlasá dívka je následovala s vážnou tváří, přitom seděla v posedu na kolenech. Ačkoli věk jedné z nich už celkem přesáhl dívčí říši, musíte si dávat pozor, protože kdybyste něco takového řekli, pán tohoto domu by se rozčílil jako velký démonický bůh. Pokud vypadá zhruba jako žačka na druhém stupni, copak to není v pořádku; to byl jeho názor. Kdybychom nebyli na jiném světě, na takovou hlášku by namítli: „To je přesně ten problém!”

Takže, rudovlasá dívka – Eris – se zatvářila prázdně a podívala se na tváře dvou zbývajících žen. Tuto ženu sem přitáhla Sylphy, když zrovna dělala svůj noční trénink v zahradě. A přivedla ji do této ložnice. Jelikož se jí nedostalo jediného vysvětlení, byla trochu zmatená.

Bělovlasá žena – Sylphiette – si odkašlala. Měla na sobě noční úbor, co se Rudeovi líbil, spodek i vršek byl vyrobený z měkké látky.

„Takže to kvůli Eris, co se před pár dny připojila k naší skupině, vysvětlíme.”

„Vysvětlím to já.”

Pak ta modrovlasá žena – Roxy – bez váhání předstoupila. Měla na sobě jednodílnou košilku a nezasvěceným by to připadalo jen jako okouzlující návrh pro děti.

„Tohle setkání naplánovala Sylphy, abychom mohly snadno rozbít jakoukoli neshodu a tím spolu dobře vycházet. Určitě dojde k dohadům, pocitům závisti a touze si monopolizovat, ale Rudi nechce, abychom se kvůli něčemu takovému dohadovaly. Jako manželky musíme vynaložit velké úsilí, abychom z tohoto domu udělaly pro Rudiho obzvláště příjemné místo k životu.”

Eris shlédla na svůj vlastní oděv. Bylo to prosté a hrubé. Eris se v duchu rozhodla, že si zítra koupí noční košilky.

„Eris, posloucháš?”

„Ž-žádný problém!”

Eris klidně přikývla. Už to bylo zhruba 20 dní, co přišla do Rudeova domu. Poslední dobou Eris pociťovala pocit porážky. Hlavně kvůli síle Sylphiny ženskosti. Od vaření, praní, k výběru Rudeova oblečení a nakonec nábytku v domě. Všechno vybrala Sylphy dle svého vkusu. Zdvořile se o Rudea starala, pomáhala mu s praktickou stránkou života. Navíc pomáhala Rudeovi i finančně, neboť pracovala jako princeznin doprovod. Za tu krátkou dobu, kdy byla Eris s Rudeem, nedokázala pomoct s ničím. Dokonce ani Eris nemohla nijak namítat, že Sylphy byla Rudeovou manželkou. Naopak měla nepříjemný pocit ve smyslu: aby se zrovna ona chovala ke mně rovnocenně.

„Každopádně pokud budeš chtít něco říct, řekni to tady na poradě. Nebudeme naše dohady vytahovat před Rudim. Poslední dobou se zdá, že je Rudi zaneprázdněný. Takže ho co možná nejvíce nebudeme obtěžovat našimi záležitostmi.”

„Rozumím.”

Eris upřímně přikývla. Nehádat se v domě. Neobtěžovat Rudea. Poslední dobou Eris myslela jenom na to, aby byla s Rudeem. Slepě věřila, že když to udělá, získá štěstí. Když tak o tom přemýšlela, jen velmi málo přemýšlela o tom, co se stane poté. A jak tak na to vzpomínala, měla nutkání praštit se do hlavy.

„A proto je dnešním tématem hovoru něco o každé z nás. Moc o tobě nevíme, Eris, a ty zase toho moc nevíš o nás. Takže pojďme prohloubit své přátelství tím, že se o sobě něco dozvíme.”

Jak to Sylphy řekla, vytáhla z pod postele láhev silného alkoholu. Bylo to zdejší typické pití. Roxy z police vytáhla už připravené šálky a podnos a položila to doprostřed postele.

Sylphy položila láhev alkoholu na postel a řekla: „Prozatím pojďme mluvit otevřeně. O tom, jak jsme se setkaly s Rudim. O tom, jak moc Rudiho milujeme. Všechno si to řekneme.”

„Přesně jak jsem chtěla!”

Eris sebejistě nadmula hruď. Věřila, že ohledně své lásky k Rudeovi s nikým neprohraje.

„Takže já začnu. Když jsem se poprvé setkala s Rudim, bylo to pořád ve vesnici Buina. Pokud si to dobře pamatuju, bylo mi zhruba 5 let—”

A tak začala ženská schůze v Rudeově domě.




Část 2


Ženská schůze v Rudeově domě pokračovala až pozdě do noci.

Jelikož Roxy byla těhotná, zdržela se alkoholu, zatímco Eris byla ve stavu, kdy byla mírně opilá. Jediná opilá byla Sylphy.

„Víš. To bylo poprvé, kdy jsme se s Rudim stali poprvé přátelé. Od té doby jsem ho vždy~cky měla ráda. Taková nostalgie. Víš, Rudi mě tak pevně~ objímal. Nic neřekl, ale jen mě, jen mě objímal... Uhehe.”

S dechem páchnoucím po alkoholu se Sylphy tiskla a objímala Eris.

„A co. Dokonce i mě Rudeus objal.”

„Zrovna jsem to slyšela. Eris, ty to máš vážně pěkné. Byla jsi s Rudim v tom nejlepším období~ A taky jsi získala jeho poprvé~ Jaké bylo Rudiho poprvé? Moje poprvé bylo tak nějak úžasné.”

„N-nijak zvláštní, bylo to normální? Ale S-sylphy, ty jsi Rudeovi porodila první dítě, dokonce ses za něj provdala... Tvoje situace je mnohem záviděníhodnější.”

Když se konverzace obrátila složitým směrem, vmísila se do toho Roxy.

„No, i když to nebylo jeho poprvé, není to jedno. I když jsem nezískala žádné z Rudiho poprvé, jsem šťastná.”

„Pffffft! Roxy nehraje! Protože, Roxy je první. Copak nejsi člověk číslo jedna, kterého Rudi respektuje?”

„Respekt... přemýšlím, proč mě Rudi tak respektuje.”

„Rudi řekl, že jsi ho naučila to nejdůležitější! Určitě jsi mu řekla něco úžasného! Něco, co se mu líbilo, něco erotického!”

„Rudi už byl erotický, nemuselo se ho nic učit. Šmíroval, když jsem se koupala... nebo spíš jsem ho učila normálně... hm.”

Jak to Roxy řekla, hluboce se zahloubala. No vážně, přesně kterou její část měl Rudeus tak rád. Tak nějak měla pocit, že jejich první setkání bylo celkem strašné... Copak ho asi naučila. Vážně neměla ponětí.

„No~o, i když je Roxy speciální, Eris je taky trochu jiná~ Tak nějak jsem přišla o sebedůvěru...”

„Co tím myslíš, trochu jiná...?”

„Tím myslím, že Rudi a ty máte... zhruba stejnou sílu? Závidím vám, že můžete stát sobě po boku a bojovat spolu. Chtěla jsem se hodně snažit a zesílit, ale ani jsem se Rudimu nepřiblížila. Mám pocit, že se mě Rudi snaží chránit. Jsem kvůli tomu šťastná...”

Kvůli alkoholu byla utrápená Sylphy beznadějně opilá. Ale když to Eris viděla, necítila se nadřazeně. Eris se vydala do Svaté země mečů, aby se Rudeovi vyrovnala. Ve skutečnosti se jí úspěšně podařilo získat schopnosti, co se mu vyrovnaly. Dokonce i ve cvičné bitvě s magií dokázala nad Rudeem zvítězit. To byl její cíl a konečně se jí ho podařilo dosáhnout. Byla na sebe hrdá. Ale přece jenom trochu záviděla ten vztah, co mezi sebou měli Rudeus a Sylphy. O to víc, že věděla, že ona to takhle mít nikdy nebude.

Sylphy s těžkostmi, Roxy, co nakláněla hlavu ke straně, Eris se založenýma rukama.

Dveře do ložnice se otevřely.

„Promiňte. Dámy.”

„Ach, Lilio.”

Dovnitř vstoupila žena ve středním věku v oděvu pro služky – Lilia. Na tácu, co držela, bylo něco jako šťouchané brambory, z kterých stoupala pára.

„Přinesla jsem vám půlnoční svačinku.”

„Tohle, promiň, že tě obtěžujeme, Lilio.”

„Ne, paní Roxy. Přirozeně je mou povinností služebné být dámám nápomocna.”

Lilia oplatila úklonu klanící se Roxy.

„T-takže d-děkujeme, moc.”

„Ne, paní Eris. Není třeba díků. Jelikož ses stala manželkou pana Rudea, také ses stala mou paní.”

Co se Eris týkalo, byla trochu nejistá ohledně toho, jak přesně se k Lilie má chovat. Ve vile v kraji Fedoa měli mnoho služebných. Ale Eris tak nějak dokázala odhadnout, že se k Lilii nemohla chovat stejně jako k nim. Byla to matka Rudeovy sestry. Zdálo se, že byla něco jako kojná nebo druhá matka.

Eris byla v duchu odhodlaná pilně pracovat, aby ji Rudeova matka měla ráda.

„A nevadí, když nebudeš tak zdvořilá. Už ve vesnici Buina jsem toho o paní Eris spoustu slyšela...”

„J-jako co?”

„No...”

Lilia zaváhala. Ty informace o Eris, co se mohly donést do vesnice Buina, byly celkem ošklivé.

„Jak jsi rychle propadala násilí, jak bylo řečeno, že je pro tebe nemožné žít jako šlechtična... a že jsi byla jako divoká opice.”

„...”

Eris trucovala. Upřímně řečeno se od těch dob moc nezměnilo. Až na její šerm. Byly doby, kdy se snažila ze všech sil, ale nakonec ji opustili.

„Ale stal se z tebe skvělý člověk. Vážený Král meče... kdyby lenní pán z kraje Fedoa spatřil nynější paní Eris, určitě by byl hrdý.”

„Vážně... ale táta a děda už nejsou...”

„Ach, omlouvám se.”

Lilia se uklonila se smutnou tváří.

„To nic. Byl to takový incident. Ať už se člověk vrtl kamkoli, smolné lidi to zničilo. Dokonce i Rudeův otec a matka...”

„...”

V okamžiku nálada uvnitř posmutněla, stoupala jenom pára z teplého jídla od Lilie. Tu nepříjemnou atmosféru pocítila Sylphy.

„T-tak mě tak napadá, Lilio, ty taky víš o tom, jak se Rudi narodil.”

„...Ano. Původně mě najali, abych byla kojná pana Rudea.”

„Jaký byl Rudi před tím, než potkal Roxy a mě?”

„Pan Rudeus když se narodil?” Jak to Lilia řekla, vzpomněla si na minulost. „Hm, nejdřív jsem si myslela, že je pan Rudeus podivný.”

„Ech? Proč?”

„No, proč... hádám, že proto, že bylo mnoho chvil, kdy jsme ho našli na nečekaných místech. A když jste ho konečně našli, strašidelně se zasmál.”

Lilia se zasmála, když si na to vzpomněla. I když byl pan Rudeus tak roztomilé dítě, pročpak se mu jen vyhýbala. V té době měla vážně špatné pocity, ale časem na ně zapomněla a zůstaly jí jenom dobré pocity.

„Ach, ale ani teď se moc nezměnil?”

„To je pravda. Ale v té době se hlavně vždycky zatvářil a nepříjemně se usmíval, když se v náručí otíral o hruď...”

„...ale ani teď se moc nezměnil?”

„...Když se to takhle řekne, zdá se, že to je pravda.”

Rudeus byl už dávno erotické dítě. Když si vyslechly tuhle historku, jen jeden člověk se v této mírně komplikované náladě nosově smál.

„Pokud se mu líbila Liliina hruď, pak nebude mít problém s mojí.” To byl výrok rudovlasé ženy, co měla nesmírně vnadné poprsí. „Trochu mě to trápilo. Sylphy a Roxy jsou celkem malé, přemýšlela jsem, jestli moje bude v pohodě.”

„R-rudi se nezajímá o takové věci.”

I když Sylphy řekla tohle, hlas se jí mírně třásl.

„Tak mě tak napadá, i během putování vždycky zíral ženám na hruď.”

„Ech, dokonce i během putování? Ach, když už jsme u toho, hned po svatbě mi při každé příležitosti hladil hruď. Během volného dne se jich dotýkal celý den.”

„Moje zase až tak nehladil... jestlipak se mu nelíbí...”

Roxy se pohladila po vlastní hrudi, zatímco ji to trochu odradilo. Ale bohužel neměly tu správnou velikost na řádné ochmatávání. Bylo to smutné.

„S tímhle já...”

„Lilio, pojďme se spolu napít. Čas od času.”

Sylphy zastavila Liliu, co se snažila odejít z místnosti. Roxy také souhlasila.

„Tak mě tak napadá, že když jsem byla ve vesnici Buina, nikdy jsem tě neviděla pít alkohol... při téhle příležitosti se nemůžu napít, ale když už se o nás tak staráš, co ty na to?”

„Ale je třeba se postarat i o paní Zenith.”

„Tak společně se Zenith.”

„Správně. Pokud jsi dospělá, aspoň se trochu napij.”

Sylphy a Eris jí pochlebovaly. Opilci byli životní formy s elánem. Sylphy okamžitě přemluvila Liliu a zatáhla do pijanského večírku i Zenith.




Část 3


Elinalize se tu noc, co Cliff nebyl doma, cítila osaměla.

Dneska šel Cliff ven. Mužně prohlásil, že si chce s Rudeem popovídat jako muž s mužem a šel ven. Elinalize jeho mužskou pýchu nepošlapala a vyprovodila ho s „užij si to”. Pohroužila se do přemýšlení, že je tak cudná žena.

Ale okamžitě se začala nudit. Dokonce ani Elinalize, co Cliffa objímala navzdory těhotenství, nedokázala ukojit svou sexuální tužbu, když tu nebyl. Hlavně během těhotenství její sexuální tužba tolik nerostla. I kdyby to den nedělala, bylo to v pohodě. A tak Elinalize začala kráčet ke Greyratově domu, aby se setkala se Sylphy a Roxy. Co spatřila, bylo šťastné popíjení 5 žen Greyratova domu.

„Ale ale, zdá se, že se děje něco zajímavého.”

„Ach, babičko. Babičko Lize, vážně ti vyrostlo bříško~ je to bratr nebo sestra? Hm? Ale aby byl Cliff táta, Rudi je... ehm, ehm.”

V době, kdy Elinalize dorazila, byla už Sylphy u Eris a zezadu jí masírovala hruď. Eris na to nereagovala, jenom v tichosti seděla, jedla jídlo a popíjela alkohol. Zenith si neustále dolévala alkohol do svého šálku, jako kdyby to byl nápoj u večeře. Po jejím boku byla Lilia, také pila. Zatímco jí Roxy nalévala saké, Lilia se s ní dohadovala.

„Roxy, proč moje dcera nezískala náklonnost pana Rudea?!”

„Věřím, že má jeho náklonnost,” odpověděla Roxy upřímně, zatímco si myslela, že je škoda, že se neopila. Ale měla v bříšku dítě. „To jenom, že je jeho sestra...”

„Copak není štěstím ženy získat lásku muže?!”

„Rozhodně to je moje štěstí, ale nemyslím si, že je nezbytné získat Rudiho lásku... Aisha je výborná, jsem si jistá, že si jednoho dne najde dobrého partnera.”

„Někoho lepšího než pan Rudeus?!”

„Není moc mužů, co jsou lepší než Rudeus... když tak o tom přemýšlím, neudělala jsem chybu. Ačkoli je pravda, že mám pocit, že to bylo trochu uspěchané.”

Jakmile to Elinalize spatřila, okamžitě si vybavila setkání žen v Gildě dobrodruhů, co se nemohly provdat. Navzdory tomu, že všechny tady byly provdané, vzpomněla si na takové setkání. Ti, co toto způsobili, Paul a Rudeus. Uvědomila si, jak hluboká je karma mezi otcem a dítětem, ale prozatím to pominula.

„No vážně, dokonce i Rudeus by brečel, kdyby tohle viděl. Žena by se v opilosti měla ukázat, jen když jsou s mužem o samotě.”

Elinalize se vesele přidala ke schůzi. Nebylo se čeho bát.

„Ach, babi, říkat něco takového~ Ach, správně. Copak vždy~cky neučíš Roxy nějaké erotické techniky. Proč takové techniky neučíš mě? He~ej, proč?”

„Ach, aby Sylphy vypila tolik... neučím tě žádné techniky, protože Rudea víc vzrušuje, když věří, že jsi naivní mladá dívka, co nic neví...”

„Ta~ak už na tom nesejde, protože chci vědět různé věci. Protože už mám po krk nechat si Rudea v posteli dělat, co se mu zlíbí! Je na čase ho udivit!”

Když Elinalize viděla tuhle katastrofální scénu, na okamžik jí opustily všechny racionální myšlenky. Její mozek se rozhodl se k nim přidat a pít.

„Prozatím mi dejte sklínku.”

Elinalize si jednou rukou vzala prázdnou sklínku, naplnila ji a vypila ji na ex.

Jak to Sylphy viděla, zvedla jeden prst. „Ach! To nejde. Takhle nemůžeš pít alkohol, když máš v bříšku to velké~!”

„Takové věci ať říká Roxy.”

„Žádný problé~ém, protože Roxy nepije, takže žádný problém. I když se napiješ, máme detoxikační magii, takže to neva~dí.”

Tohle by střízlivá Sylphy nikdy neřekla, ale dneska byla opilá. Elinalize se posadila na volnou židli a přidala se k hovoru.

„Dokonce i já jsem se na škole učila o detoxikaci.”

„Já to dokážu bez zaříkávání~”

„Ach, ano, ano, velmi impresivní, co jiného čekat od mého vnoučete.” Elinalize se snadno vyhnula Sylphinu vychloubání.

„Tohle není kvůli tomu, že jsem tvoje vnučka, ale díky Rudiho vyučování. Ať už jde o magii nebo o postelové záležitosti, jsem hodně za Rudim.”

„Ale muže takové ženy také vzrušují?”

„Že~? Tu svoji jinou stránku ukážu Rudimu jindy. Uhehe.”

Elinalize trvalo zhruba hodinu, než Sylphy naprosto dohnala v množství vypitého alkoholu.




Část 4


Toho dne pět žen intenzivně pilo.

Pily a pily a stále pily a zbavily se všeho, co měly na mysli. Té nervozity, co cítily, protože Rudeus poslední dobou jednal v zákulisí. Toho podezření vůči Orstedovi a Hitogamimu. Toho optimismu, že se s tím nějak vypořádají. Pily alkohol a přitom mluvily o takových věcech a dostalo se jim letmého pocitu radosti.

Když všechny usnuly kvůli únavě z pití, jenom Roxy zůstala střízlivá. Za neustálého remcání nakonec na všechny aplikovala detoxikační magii. Pak se vrátila do svého vlastního pokoje a šla do postele, aby byla zítra připravená jít do školy.

Zítra stejně musela jít do práce.

Teprve až následujícího rána si Roxy vzpomněla na jednu dívku, která se nemohla účastnit tohoto setkání, a šla rozmrzele spát.
-------------------------------------------------

~ Tak nějak s Roxy soucítím, když už se ocitnu na nějakém "pijanském večírku", dopadnu podobně. ~
~ Kdybych žila v Japonsku/Koreji, asi by mi ze všeho nejvíc vadil jejich zvyk chodit po práci na pivo k utužení společenské skupiny. Nevím, jestli to tak skutečně chodí, ale scény z anime a dorama jsou celkem děsivé... ~

<Předchozí>...<Následující>

9 komentářů:

  1. Ale no tak tadomi neni to tak hrozne jak se muze zdat 😉

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ne, je to mnohem horší. Před týdnem mě moje (opilá) příbuzná přesvědčovala, že točená zmrzlina z ovoce není zmrzlina, ale mražený protlak... ・゜・(ノД`)

      Vymazat
  2. Chlastá se asi všude, i v jiných světech ; )
    Dík

    OdpovědětVymazat
  3. ďakujem, v partii mame viac báb a poviem ti, že keď začali (samozrejme v uzavretej spoločnosti - chata a pod.)popíjať, tak rozhovory sa stupňujú na level PSYCHO a človek sa cíti ako krotiteľ divej zvery.

    OdpovědětVymazat
  4. Tento komentář byl odstraněn administrátorem blogu.

    OdpovědětVymazat